Aleph, nieuwe boek van Paole Coelho (auteur van Alchemist)

Paole Coelho, schrijver van de Alchemist, inspireert weer met zijn nieuwe boek Aleph.
Lees hieronder de inspirerende tekst op de cover van het boek.

Of bezoek eens de webpagina waar hij vertelt over zijn succes.

Elk moment is een nieuw begin.

Kies nu voor verandering. Vind jezelf opnieuw uit. Zet de volgende stap. Experimenteer. Ontdek. Geloof in je dromen. Overwin het onbekende. Blijf vragen stellen en leef bewust. Zo is elk moment een nieuw begin.

Er komt een moment waarop je je afvraagt of je bent waar je wilt zijn en of je doet wat je wilt doen. Aleph, de nieuwe roman van Paulo Coelho, nodigt je uit om in actie te komen.

Sommige boeken lees je, Aleph beleef je.

In een eerlijk en verbazingwekkend persoonlijk verhaal laat Paulo Coelho zien hoe een geloofscrisis hem aanzette tot een zoektocht naar spirituele vernieuwing en groei.
Om weer dichter bij God te kunnen komen, laat hij zich leiden door tekenen. Zo trekt hij door Europa, Afrika en Azië. Het is een reis door tijd en ruimte, door verleden en heden, op zoek naar zichzelf. Naarmate hij langer onderweg is, weet Paulo langzaam uit zijn isolement te komen. Zijn ego en trots zet hij opzij en hij staat open voor vriendschap, liefde, geloof en vergeving, zonder angst voor de onvermijdelijke uitdagingen.

Aleph: een letter zonder vorm of klank, daar heb je altijd een tweede letter voor nodig. Aleph staat voor het begin, de oorsprong van alle dingen. Aleph verwijst naar de adem, naar de geest die voorafgaat aan het scheppende spreken. Met de adem begint het leven.

http://www.arbeiderspers.nl

Advertisements

About Jos
Winston Churchill once said: Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm. - That's me building an online business.

Comments are closed.

%d bloggers like this: